Nyt tag

Få lavet nyt tag i Snedsted, Thisted og Hurup

Overvejer du at få lavet nyt tag? Et ældre og slidt tag kan have betydelige konsekvenser for en bygning. En af de mest alvorlige problemer er vandindtrængning. Ældre tage lider ofte af revner, sprækker eller manglende tagdækning, hvilket gør det nemmere for vand at trænge ind i bygningen. Dette kan forårsage skader på loftet, væggene, isoleringen og selve bygningsstrukturen.

Her hos Midtthy Tømrerfirma har vi hjulpet mange kunder med tagrenovering for at forebygge de mange problematiske konsekvenser et gammelt tag kan medføre.

Vi er stolte af at betjene vores kunder i Snedsted, Thisted, Hurup og resten af Thy omegn med professionelle løsninger inden for nyt tag, tagrenovering og andre tømreropgaver.

Hvornår er et nyt tag nødvendigt?

Det kan være svært at vide præcis hvornår et tag skal skiftes ud. Det er sjældent man ved hvornår taget er konstrueret, samtidig kan tagets levetid variere en del afhængig af materiale. Du skal derfor se efter specifikke tegn i dit tag for at vide om det er tid eller ej. 

Dit tag har brug for at blive udskiftet hvis du finder:

  • Sprækker, revner eller huller i taget
  • Knækkede tagsten
  • Misfarvning af tagstenene
  • Mørnet tagdækning

Er du stadig i tvivl efter egen inspektion, kan vi også komme og inspicere taget for dig for at se om det er på tide at du får lagt nyt tag.

Hvordan skal dit nye tag se ud?

Når det kommer til at vælge det rette tag til dit hjem, er der en række vigtige overvejelser, der spiller ind. Udseendet af dit tag er afgørende for husets samlede æstetik, og det er vigtigt at vælge en stil, der både komplimenterer husets arkitektur og passer til din personlige smag.

I forhold til materialer er mulighederne nærmest uendelige. Der er dog nogle materialer der går igen og er blevet lokale favoritter i landet. Her er nogle få eksempler på tagmaterialer du kan overveje til dit tag:

  • Tegltagsten
  • Betontagsten
  • Keramiske tegltagsten
  • Kunstskifer
  • Naturskifer
  • Glaserede tagsten

Det kan være en stor beslutning at vælge det rette materiale til et nyt tag. Du kan derfor altid spørge os til råds hvis du mangler en professionel bedømmelse.

Få et uforpligtende tilbud på et nyt tag i Thy omegn

Hos Midtthy Tømrerfirma har vi erfaring med mange forskellige tagtyper og tagmaterialer. Derfor kan du forvente et godt resultat uanset hvilket tag du vælger.

Står du og mangler hjælp til at lægge nyt tag i Snedsted, Thisted, Hurup eller andre steder i Thy omegn? Så giv os et kald på 21 25 21 79 for en uforpligtende samtale om dit nye tag. Du kan også få fat på os gennem mail: Knast34@gmail.com eller via vores kontaktformular her på siden. Skriv til os og få et uforpligtende tilbud inden for kort tid.

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at lægge en flot ny tagdækning.